Bij KRC je kennis optimaal benutten

Bij KRC Van Elderen werk je in een multidisciplinair team voor een vast aantal klanten. Door kennis uit te wisselen en taken slim te verdelen, kan iedereen zich van zijn of haar beste kant laten zien. Binnen het team, maar ook daarbuiten: weet je veel over een specifiek thema, dan kan het maar zo zijn dat een ander team je bij een vraagstuk betrekt. Zo benut je jouw kennis optimaal. En krijg je de kans om jezelf steeds verder te ontwikkelen.

Werken én leren tegelijk? Ook dat kan

Werken bij KRC Van Elderen
KRC Van Elderen is een jong en fris mkb-kantoor met vestigingen in Zwolle, Wezep, Ommen, Apeldoorn en Amsterdam. Ons kantoor telt ruim honderd medewerkers, waardoor we alle kennis in eigen huis hebben. Ook jouw kwaliteiten zijn waardevol. Voor KRC Van Elderen, maar bovenal voor onze klanten. Samen werken we aan ambities. En zetten we ons in om het kloppende hart van organisaties op gang te houden en verder te versterken.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over een vacature gerust contact op met personeelsadviseur Michiel Koopman of HR-adviseur Monique Weeda via 038 444 62 44 of hrm@krcvanelderen.nl. Ook open sollicitaties zijn van harte welkom.

Bekijk onze actuele vacatures