Francin Hoefmans

Assistent-Accountant

Ik ben nog net geen onderdeel van het interieur, maar ik werk hier al 20 jaar. En met liefde! Wat is het een mooi vak en wat heb ik fijne collega’s. Er verandert veel binnen ons werkgebied en daardoor blijf je je ontwikkelen. Ideeën hierover zijn trouwens altijd welkom. Heerlijk werken is dat.

Collega's vertellen over KRC Van Elderen

Wat Francin hierboven zegt, klopt uiteraard als een bus. Ideeën over je werk zijn altijd welkom. Het mooie van werken bij KRC Van Elderen is namelijk dat je echt je ei kwijt kunt in je baan. Je krijgt vrijheid om je functie zelf in te richten. Je ziet kansen en pakt die ook. Zowel voor jezelf als voor je klanten.

Niek Hamers

Adviseur Corporate Finance

Op onze afdeling Corporate Finance is geen dag hetzelfde! Ik vertel je er graag over.

Onze afdeling Corporate Finance is echt een aparte tak van sport. Wij adviseren klanten over de verkoop van hun bedrijf. En meestal verzorgen we die hele verkoop: van het zoeken van een geschikte koper tot en met het tekenen van de contracten. Dat zijn intensieve trajecten waarbij je echt een band met de klant opbouwt. Klik hier en lees meer over Niek z'n werk.

Waarom collega’s hier graag werken:

"De persoonlijke band met collega’s vind ik fijn. Af en toe even lekker lachen en kletsen. Heerlijk"

Hieronder zijn nog een aantal collega’s aan het woord. Zo krijg je een steeds beter beeld van wie we zijn.
We zoeken nieuwe collega’s die - net als wij - hart hebben voor resultaat. Kom jij erbij? 

Bekijk onze vacatures

 

“Mijn team is top. Echt waar. Ik ben zo blij met mijn medewerkers. We werken hard, klanten zijn blij met ze en we hebben het gezellig met elkaar. We doen ook regelmatig wat leuks met elkaar. Zonder dat het te veel wordt hoor. En uiteraard is er volop ruimte voor groei binnen dit team.

Wil je weten of jij binnen ons team past? Kom gewoon een keer een koffie met me drinken. Dan kijken we of het klikt. Neem je contact met mij op? Mail me even j.langenhof@krcvanelderen.nl, of app-en en bellen kan ook op 06 25 05 34 39. Welkom!”

Jeannet Langenhof
Vestigingsmanager Zwolle

 

 

“Ik werk al 18 jaar bij KRC Van Elderen in Zwolle. Of het weleens verveelt? Nee nooit! Er is altijd veel te doen en ik pak graag nieuwe dingen op. Ik heb dagelijks klantcontact en begeleid assistenten. Het is een zaak van goed plannen en de mouwen opstropen. Ik zit hier echt op mijn plek. Heb jij ook zin om je mouwen op te stropen? En gezellig samen te lunchen? Reageer dan op een van onze mooie vacatures.”

Arjan Pot
Accountant-adviseur

 

 

"Mijn baan is gewoon leuk. Als fiscalist werk ik al heel wat jaren bij KRC Van Elderen. Waarom? KRC Van Elderen verandert met mij (en de wereld) mee. Geen één dag is hetzelfde. Ik ben gespecialiseerd in internationaal opererende klanten. Dus af en toe naar het buitenland hoort er dan ook bij. Ik kan je geen reisje beloven, maar wel een superleuk team in Zwolle. Kom jij erbij?”

Barry Nijkamp
Fiscalist

Nicole Verberne

Adviseur mkb

Mijn baan is superafwisselend. Het ene moment spar ik met klanten om daarna te zorgen dat hun cijfers up-to-date zijn. Ik hou van dat snelle schakelen. 

Dat sparren met klanten waar Nicole het hier over heeft, vinden we heel belangrijk. Niemand kent zijn of haar bedrijf beter dan de klant zelf. Als je bij ons komt werken, moet je het dus wel leuk vinden om veel met klanten om te gaan. En ze goed te adviseren natuurlijk, bijvoorbeeld over online boekhouden. Of over mogelijkheden om minder belasting te betalen. Klant blij. Jij blij.