Collega's vertellen over KRC Van Elderen

Ideeën over je werk zijn altijd welkom. Het mooie van werken bij KRC Van Elderen is namelijk dat je echt je ei kwijt kunt in je baan. Je krijgt vrijheid om je functie zelf in te richten. Je ziet kansen en pakt die ook. Zowel voor jezelf als voor je klanten.

 

 

“Waarom ik het zo leuk vind om bij KRC Van Elderen te werken? De gezellige collega’s en het afwisselende werk! Doordat ik de vrijheid heb gekregen om mijn werkweek zo optimaal mogelijk in te delen, behoud ik een goede balans tussen werk en privé. In overleg is er heel veel mogelijk! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om cursussen te volgen die je interessant vindt. Hierdoor kun je jezelf op je eigen manier blijven ontwikkelen."

Mandy Telnekes
Gevorderd assistent‑accountant audit

 

"Geen dag is hetzelfde, iedere dag is anders. Juist dát is wat mijn baan als audit manager zo leuk maakt! Het ene moment ben je in gesprek met het controleteam om een zo efficiënt mogelijke controle-aanpak te bepalen. Het volgende moment verleen je een klant een zo goed mogelijke dienst. Een goede werk-privé balans is essentieel. Nu ik vader ben van een zoontje van één, is dit voor mij des te belangrijker en iets wat ik als zeer prettig ervaar binnen KRC Van Elderen Registeraccountants.”

Chiel Boessenkool
Audit manager

Niek Hamers

Adviseur Corporate Finance

Op onze afdeling Corporate Finance is geen dag hetzelfde! Ik vertel je er graag over.

Onze afdeling Corporate Finance is echt een aparte tak van sport. Wij adviseren klanten over de verkoop van hun bedrijf. En meestal verzorgen we die hele verkoop: van het zoeken van een geschikte koper tot en met het tekenen van de contracten. Dat zijn intensieve trajecten waarbij je echt een band met de klant opbouwt. Klik hier en lees meer over Niek z'n werk. 

Waarom collega’s hier graag werken:

"De persoonlijke band met collega’s vind ik fijn. Af en toe even lekker lachen en kletsen. Heerlijk"

Hieronder zijn nog een aantal collega’s aan het woord. Zo krijg je een steeds beter beeld van wie we zijn.
We zoeken nieuwe collega’s die - net als wij - hart hebben voor resultaat. Kom jij erbij? 

Bekijk onze vacatures

 

“Mijn team is top. Echt waar. Ik ben zo blij met mijn medewerkers. We werken hard, klanten zijn blij met ze en we hebben het gezellig met elkaar. We doen ook regelmatig wat leuks met elkaar. Zonder dat het te veel wordt hoor. En uiteraard is er volop ruimte voor groei binnen dit team.

Wil je weten of jij binnen ons team past? Kom gewoon een keer een koffie met me drinken. Dan kijken we of het klikt. Neem je contact met mij op? Mail me even j.langenhof@krcvanelderen.nl, of app-en en bellen kan ook op 06 25 05 34 39. Welkom!”

Jeannet Langenhof
Vestigingsmanager Zwolle

Richard van 't Ende

Adviseur mkb

Door mijn verschillende klanten is geen dag hetzelfde. Echt elke dag is anders.

Al 15 jaar werkt Richard bij ons. "Ik krijg wel eens de vraag of dat niet verveelt. Dan leg ik uit wat ik doe en geef aan dat ik voor mijn gevoel niet één werkgever heb, maar meerdere. Namelijk al mijn klanten. Daardoor is geen dag hetzelfde. Het ene moment spreek ik een bakker en daarna praat ik met een autohandelaar. We hebben het over de cijfers, maar ook over andere dingen die de zaak raken. Zowel zakelijk als privé is belangrijk. Iets wat dichtbij elkaar ligt."

Accountants saai? Absoluut niet!

"Op zowel mijn werk als op de motor, probeer ik altijd het beste resultaat te behalen. Kijk maar. "