jezelf ontwikkelen
combinatie leren en werken

Jezelf ontwikkelen: dat kán bij KRC Van Elderen

Ken je KRC Van Elderen? Wij zijn een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor. Tot zover niets bijzonders. Maar toch wel! Onze diensten gaan namelijk net een stapje verder. We geven niet alleen advies, we leven ons in en voelen mee. En precies daardoor kunnen we klanten verrassen. Met nieuwe inzichten, online mogelijkheden en originele ideeën. Vinden ze mooi.

Werken en leren in de wereld van cijfers en getallen

Om onze organisatie te versterken zijn we op zoek naar studenten die een baan in de accountancywereld of controlepraktijk ambiëren. Ben jij dat? Naast het volgen van de opleiding tot accountant via Nyenrode, of een andere universiteit, heb je direct een gave baan. Je werkt 4 dagen en volgt 1 dag colleges.

Benieuwd hoe het begin van jouw carrière eruit kan zien? Neem dan contact op met Monique Weeda. Dan bespreken jullie samen wat er allemaal mogelijk is.

Heb jij het in je om accountant te worden?

We zijn aangesloten bij de NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Al onze medewerkers met een AA- of RA-titel staan bij deze organisatie ingeschreven. Zij hebben op een aparte site heel handig het vak van de accountant voor je uitgelicht.

Per opleiding heeft de NBA overzichtelijke sheets gemaakt die je kunt downloaden. Of je nu AA of RA wilt worden, hier vind je hun informatie.
Overigens is de NBA volledig verantwoordelijk voor deze inhoud.

 Waarom collega’s hier graag werken:

"Ze leggen veel taken bij mij neer. Daar leer ik van én het geeft me vertrouwen."

 

Dagje meelopen

Echt kiezen voor een opleiding is best spannend. Er zijn zoveel verschillende beroepen! Wil je een dagje meelopen om echt te weten hoe het er hier op kantoor werkt? Neem dan even contact met ons op. Dan plannen we een meeloopdag in. Kun je mooi bekijken hoe het allemaal gaat en echt kiezen voor een baan die bij jou past.

Opleidingen

Als je wilt, kun je naast je werk een opleiding volgen. De meeste collega’s doen dit duaal of in deeltijd. We denken met je mee welke opleiding en welke manier van studeren het best bij je persoonlijke situatie past. Opleidingen die bij ons vaak gecombineerd worden met werken zijn HBO Accountancy of Bedrijfseconomie, post HBO AA of (post)master RA, HBO Fiscale Economie of Fiscaal Recht. Ook MBO-ers die door wil stromen naar het HBO kunnen bij ons aan de slag.

Stage

Op elk kantoor hebben we jaarlijks plek voor een aantal accountancy stagiaires en duale studenten. Deze plekken worden meestal snel ingevuld. Als stagiair heb je een vaste mentor die als senior werkt in het vak. Jouw mentor begeleidt je en zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van het werken in de praktijk. Ook mogen wij regelmatig stagiaires begeleiden in de vakgebieden hrm, fiscaal en marketing en communicatie. Lijkt jou dat wat? Informeer dan even of er plek bij ons is.

Waarom collega’s hier graag werken:

Afwisseling, flexibel, diversiteit, gevarieerde werkdagen en korte communicatielijnen zijn de steekwoorden uit dit filmpje. Naast een bak humor :-)