KRC Van Elderen Apeldoorn: teamwork

Wil je werken in team dat er voor elkaar is en elkaar helpt. Een team dat begeleidt. Een team dat elkaar steunt als je dat even nodig hebt. Een team dat je verder wil helpen als je meer wil weten. Een team ook dat je uitdaagt als het ziet dat er meer in je zit. Een team dat je helpt als je ambities verder reiken. Een team dat graag kort op de bal wil spelen als het gaat om onze klanten. Een team dat graag actueel is als het gaat om zaken die er spelen op fiscaal gebied en op het gebied van accountancy. Een team dat bestaat uit fijne, maar ook leergierige collega’s die allemaal gaan voor een goede balans werk-prive. Dan ben je hier aan het goede adres.

We zijn een vestiging met ongeveer 23 medewerkers en richten ons op het mkb met zowel accountancy, fiscaal, HR & salaris als ook corporate finance zaken. Marjan en Frans geven leiding aan de vestiging, maar eigenlijk geven we leiding aan elkaar. We doen het immers met ons allen.

Marjan en Frans nodigen je graag eens uit voor een gesprek van mens tot mens. We willen van je weten wie je bent, wat je drijfveren zijn, wat je graag wilt of juist niet wilt en of je past bij het dna van onze mooie vestiging. Bel ons op 055 522 33 77 of stuur een mail naar apeldoorn@krcvanelderen.nl. Hopelijk treffen we elkaar gauw.

Audit in Apeldoorn

Hoewel hierboven het team van de samenstelpraktijk staat beschreven, geldt dat net zo voor onze audit-collega's. De hoofdvestiging van onze controleafdeling zit in Zwolle. Maar wil jij liever vanuit Apeldoorn voor ons werken? Dan is dat prima! Daar zijn we flexibel in. Woon je in Apeldoorn en wil je op de fiets naar het werk? Lekker doen. Reageer op 1 van de vacatures van de controlepraktijk en dan leer je Jaap Bakker gauw kennen.

Weten wat de audit-afdeling zoal doet? Lees het hier.

Bekijk vacatures Apeldoorn: