KRC Van Elderen Zwolle: op en top persoonlijk

In Zwolle zitten we op een prachtige locatie dichtbij de IJssel. Als je komt aanrijden zie je al snel een mooi, statig pand en aan de achterzijde vind je onze ingang. Het is hier gemakkelijk parkeren voor de deur met zeeën van ruimte. We zitten hier met zo'n 25 mensen op kantoor met de samenstel-, adviespraktijk en de aparte audit-afdeling. En het is beregezellig.

Kantoorhond

Lunchen doen we vaak samen. Soms binnen, maar je kunt ook heerlijk een ommetje maken in het 'Park Het Engelse Werk' dat iets verderop ligt. En regelmatig hebben we Bo bij ons lopen. De kantoorhond die uitgelaten moet worden. Je snapt het al, vrijwilligers genoeg daarvoor.

Warm bad

Collega’s die bij ons komen werken, zeggen vaak dat ons kantoor voelt als een warm bad. Ze voelen zich vrijwel meteen thuis. Uiteraard werken we hard, maar het is ook gewoon erg gezellig. En die combinatie is natuurlijk heerlijk.

Zelf ervaren

Over de functies kun je alles lezen bij de vacatures. Eigenlijk kun je alle informatie wel vinden op deze site. Maar hoe het voelt als je bij ons binnenloopt? Dat moet je zelf ervaren. Kom gewoon eens langs en dan maken we kennis. Ik - Jeannet Langenhof - ben hier vestigingsmanager. Neem je contact met mij op? Mail me even j.langenhof@krcvanelderen.nl, of app-en en bellen kan ook op 06 25 05 34 39. Ik ontmoet je graag!

Jaap Bakker van de audit- en Jeannet Langenhof van de samenstelpraktijk

Audit in Zwolle

Zelfde ingang, maar een ander team. De mensen van de auditafdeling c.q. controlepraktijk genieten ook van het mooie Zwolle. Groot pand met veel parkeergelegenheid. En een fijne samenwerking met de collega's van de samenstelpraktijk. Wil jij je hierbij aansluiten? Lees dan meer over onze audit-afdeling of bekijk de lopende vacatures. Dan leer je Jaap Bakker gauw kennen.

Weten wat de audit-afdeling zoal doet? Lees het hier.

Bekijk vacatures Zwolle: