KRC Van Elderen Zwolle: op en top persoonlijk

In Zwolle zitten we op een prachtige locatie dichtbij de IJssel. Als je komt aanrijden zie je al snel een mooi, statig pand en aan de achterzijde vind je onze ingang. Het is hier gemakkelijk parkeren voor de deur met zeeën van ruimte. We zitten hier met zo'n 25 mensen op kantoor met de samenstel-, adviespraktijk en de aparte audit-afdeling. En het is beregezellig.

Kantoorhond

Lunchen doen we vaak samen. Soms binnen, maar je kunt ook heerlijk een ommetje maken in het 'Park Het Engelse Werk' dat iets verderop ligt. En regelmatig hebben we Bo bij ons lopen. De kantoorhond die uitgelaten moet worden. Je snapt het al, vrijwilligers genoeg daarvoor.

Warm bad

Collega’s die bij ons komen werken, zeggen vaak dat ons kantoor voelt als een warm bad. Ze voelen zich vrijwel meteen thuis. Uiteraard werken we hard, maar het is ook gewoon erg gezellig. En die combinatie is natuurlijk heerlijk.

Zelf ervaren

Over de functies kun je alles lezen bij de vacatures. Eigenlijk kun je alle informatie wel vinden op deze site. Maar hoe het voelt als je bij ons binnenloopt? Dat moet je zelf ervaren. Kom gewoon eens langs en dan maken we kennis. Ik - Jeannet Langenhof - ben hier vestigingsmanager. Neem je contact met mij op? Mail me even j.langenhof@krcvanelderen.nl, of app-en en bellen kan ook op 06 25 05 34 39. Ik ontmoet je graag!

Jaap Bakker van de audit- en Jeannet Langenhof van de samenstelpraktijk

Onze Audit-mensen: zelfde ingang, andere afdeling


Goede werksfeer en vertrouwen

Wat is er leuk aan ons team? Als je van gezelligheid houdt en samen leuke dingen wilt doen, dan is ons team echt iets voor jou. Als je net als ons een open en goede werksfeer heel belangrijk vindt en dit samen met jouw collega’s wilt onderhouden en het vertrouwen in collega’s ook hoog in het vaandel hebt staan, hebben wij een goede match.

Werk- & privébalans

In ons team staan bovenstaande waarden centraal en wordt er samen hard gewerkt. We leren van en met elkaar. Wij werken als team en helpen elkaar om zodoende voor een ieder de werk- en privébalans in evenwicht te houden. Dat is een basisvoorwaarde. Jij werkt toch ook om te leven en toch niet andersom?

Klein team

Doordat wij een relatief klein team zijn, kun je zelf verantwoordelijkheid nemen en daardoor groeien in je eigen tempo. Hierbij is er ook veel ruimte voor ideeën en inbreng vanuit alle lagen, waardoor je je écht onderdeel voelt van het team. Elk teamlid is even belangrijk en heeft gelijke inbreng en alle ruimte om zichzelf te ontplooien!

Mocht jij je in zo'n leuk team als dat ons thuisvoelen, goede ideeën hebben en willen werken? Neem dan snel contact met ons op! Wij doen wat anderen zeggen en beloven, maar je moet het zelf ervaren.

Bekijk vacatures Zwolle: