Klein én groots; het beste van twee werelden

Als je kiest voor KRC Van Elderen - en wij voor jou - dan kies je voor een middelgrote organisatie die groots is in het aanbod voor medewerkers en relatief klein is qua werksfeer. Wat we met ‘klein’ bedoelen? De gezelligheid en saamhorigheid. Het gaat om jou als mens. Met je ambities, maar ook met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Breng je eerst de kinderen naar school? Prima. Als we het met elkaar bespreken, dan is er heel veel mogelijk. We houden van korte lijntjes.

En groots zijn we in ons aanbod. We hebben een hrm-afdeling die alle zaken goed voor je regelen. Scholing- en opleidingsmogelijkheden, vrije dagen, prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Gewoon groots en goed.

Leuke dingen doen met elkaar, daar houden we van bij KRC Van Elderen. Maar ook weer niet teveel hoor, want we hebben allemaal een privéleven. Een mooie balans. De personeelsvereniging organiseert twee keer per jaar iets gezelligs en verschillende vestigingen zijn dol op zomerbarbecues. En jubileumjaren worden uiteraard ook groots gevierd.

Waar zijn we zoal naar op zoek

We zijn met ruim 100 collega’s dagelijks aan de slag voor veel verschillende klanten. We hebben mega veel kennis in huis. Specialisten en allrounders. Cijferliefhebbers, onderhandelaars, relatiebeheerders, ict-ers, secretaresses, hr-mensen en adviseurs.

We lichten hieronder een paar functies uit. Simpelweg omdat we daar de meeste vacatures voor hebben. Maar weet wel dat iedereen voor ons belangrijk is. Staat de geschikte vacature er nu niet voor jou bij? Stuur ons gerust een ‘open sollicitatie’ en wie weet is er plek voor je.

Bekijk onze vacatures

SRA: De winst van werkgeluk

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 850 vestigingen in Nederland. Wij horen daar ook bij. Zij hebben een sterke campagne draaien, waar wij ons helemaal in kunnen vinden.

De winst van werkgeluk

Wat is winst? Dit is echt niet alleen in geld uit te drukken. Wat dacht je van werkgeluk door blije klanten, toffe uitdagende werkzaamheden, meer vrije tijd en minder werkdruk. En tóch de carrière bewandelen waarvan je droomt. Maar dan met de ambitie om óók te streven naar variatie, vrijheid en doen waar je goed in bent. Dát is volgens SRA de winst van werkgeluk.

Accountant en adviseur mkb

Het doel van onze accountants en mkb-adviseurs is het creëren van kansen waarmee je de organisatie van jouw klanten steeds verder versterkt. Wij bij KRC Van Elderen zijn dol op cijfers, maar wat nog interessanter is, is het verhaal achter de cijfers. We sparren graag over onder andere bedrijfsvoering, rendementsverbetering, kostenbeheersing en functiescheiding. Dankzij dat gezamenlijk sparren ontstaan er kansen die onze klanten verder helpen in de toekomst.

Als accountant of mkb-adviseur bij KRC Van Elderen help jij mee aan de groei van de organisatie en kun je zelf ook goed meegroeien. Je bent proactief en hebt oog voor de mens achter de organisatie. En daarnaast kom je terecht in een sociaal en informeel team!

Spreekt jou dat aan? Deze vacatures zijn er op dit moment.

 

Waarom collega’s hier graag werken:

"Ik kan mijn werktijd flexibel indelen en dat scheelt thuis heel veel stress"

Belastingadviseur

Als fiscalist bij KRC Van Elderen ken je de nationale en internationale regelgeving als geen ander. Want uiteindelijk willen klanten zo min mogelijk belasting betalen. Dat klinkt misschien simpel, maar zoals je weet is dit een vak apart.

Op onze corporate website staan deze diensten genoemd bij belastingadvies:

  • Fiscaal-juridische vraagstukken.
  • Keuze voor de juiste rechtsvorm.
  • Begeleiding bij het samen opstarten van een bedrijf.
  • Fiscaal advies op het gebied van zakendoen over de grens.
  • Bijstand of volledige ondersteuning bij fiscaal gerechtelijke procedures.
  • Een second opinion om te controleren of je fiscaal optimaal werkt. 

Het is veelomvattend. De combi van fiscale kennis en creativiteit zorgen voor praktische oplossingen. Alles moet kloppen, dus in dit vak ben je een Pietje Precies.

Ben jij ’n Pietje Precies? Bekijk dan de vacatures voor belastingadviseur. 

Werken op de auditafdeling

In Zwolle hebben een aparte auditafdeling. De entree is hetzelfde, maar de werkzaamheden zijn totaal verschillend. De groei zit er hier lekker in, daarom zijn wij opzoek naar ambitieuze en ondernemende medewerkers! Op de auditafdeling zit kwaliteit in je genen, je hebt ambitie om te groeien en je weet van doorpakken, ook in hectische periodes. 

Werk jij liever vanuit Apeldoorn of Ommen voor de auditafdeling? Dan organiseren we dat. Ook prima.

Heb jij ervaring in de controlepraktijk en is dit iets voor jou? Klik hier voor de vacatures.