Onze Audit-mensen

De auditafdeling c.q. controle-afdeling zit in Zwolle. Zelfde ingang als de samenstelpraktijk, maar andere mensen.


Goede werksfeer en vertrouwen

Wat is er leuk aan ons team? Als je van gezelligheid houdt en samen leuke dingen wilt doen, dan is ons team echt iets voor jou. Als je net als ons een open en goede werksfeer heel belangrijk vindt en dit samen met jouw collega’s wilt onderhouden en het vertrouwen in collega’s ook hoog in het vaandel hebt staan, hebben wij een goede match.

Werk- & privébalans

In ons team staan bovenstaande waarden centraal en wordt er samen hard gewerkt. We leren van en met elkaar. Wij werken als team en helpen elkaar om zodoende voor een ieder de werk- en privébalans in evenwicht te houden. Dat is een basisvoorwaarde. Jij werkt toch ook om te leven en toch niet andersom?

Klein team

Doordat wij een relatief klein team zijn, kun je zelf verantwoordelijkheid nemen en daardoor groeien in je eigen tempo. Hierbij is er ook veel ruimte voor ideeën en inbreng vanuit alle lagen, waardoor je je écht onderdeel voelt van het team. Elk teamlid is even belangrijk en heeft gelijke inbreng en alle ruimte om zichzelf te ontplooien!

Mocht jij je in zo'n leuk team als dat ons thuisvoelen, goede ideeën hebben en willen werken? Neem dan snel contact met ons op! Bel Chiel Boessenkool of Jaap bakker voor informatie. Wij doen wat anderen zeggen en beloven, maar je moet het zelf ervaren.

Weten wat de audit-afdeling zoal doet? Lees het hier.

Bekijk vacatures van audit: