Voel je soms dat je vastzit in de ratrace van het leven? Dat de dagen voorbij vliegen? En de belangrijke dingen lijken te vervagen? Je bent niet alleen. In onze jachtige wereld kan het gemakkelijk zijn om de essentie van het leven uit het oog te verliezen.

Daarom lanceren we onze campagne ‘Terug naar je Kern’, waarin we samen opzoek gaan naar de kern. Dit doen wij met ons hart voor resultaat. We nodigen je uit om jezelf opnieuw te verbinden met je thuis, je passies en je waarden. Om een stap terug te zetten naar de dingen die er echt toe doen.

Dat vinden we bij KRC Van Elderen namelijk echt belangrijk. Want als jij leeft naar jouw kernwaarden, dan geeft dat energie. En met die goede energie, is het leven leuker. Veel leuker. Ook je werk. Wat ons betreft past dat volledig in ons dna met ‘Hart voor resultaat’.

Met de lopende campagne zoomen we dieper in op de kernwaarden van onze fiscalisten. Wat zijn hun hobby's, kernwaarden op de werkvloer en waar voelen ze zich thuis? Je wordt meegenomen in hoe het team eruitziet, hoe de sfeer is en wat KRCVE voor werkplek is. Voel je een klik met onze collega's? Bekijk de vacatures en neem dan vooral contact met ons op.

In het fiscale team zit een diverse groep van 11 individuen, mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden. Van meewerkende studenten tot bijna gepensioneerden. Het is een hecht team van samenwerkingspartners met diverse fiscale specialismen.

Maandelijks wordt er een (groot) gezamenlijk fiscaal vaktechnisch overleg georganiseerd dat alle vestigingen overstijgt. Tijdens deze bijeenkomsten wordt kennis gedeeld, worden complexe vraagstukken besproken en wordt er samen gewerkt aan oplossingen.

De sfeer in het team is informeel en er heerst geen hiërarchie. Ieders stem wordt gehoord en gerespecteerd, wat zorgt voor een open cultuur waarin ideeën vrijelijk worden gedeeld en bijdragen aan hun gezamenlijke succes.

Naast hard werken wordt er ook veel gelachen. Ze genieten van elkaars gezelschap en zorgen voor een positieve werkomgeving waarin ze elkaar ondersteunen en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen.

 

 

 

Rob Kroeze is sinds 2019 in dienst bij KRC Van Elderen. Inmiddels is hij partner, vestigingsleider van Wezep, senior belastingadviseur en denkt hij mee op het gebied van marketing. Naast werk is hij vader van 3 kinderen, pas verhuisd naar het bruisende centrum van Zwolle en loopt hij graag hard. Momenteel traint hij zelfs voor de halve marathon in Zwolle waar hij al 5 keer eerder aan heeft deelgenomen. Volgend jaar hoopt hij mee te kunnen doen aan de marathon van Rotterdam. Ambities genoeg dus!

Teruggaan naar je kern is voor iedereen anders. In dit interview vertelt Rob je meer over zijn kernwaarden en het fiscale team waar hij onderdeel van is.

Rob Kroeze
Partner | Belastingadviseur

Bij KRC Van Elderen draait een typische dag als fiscalist om het verstrekken van belastingadvies aan voornamelijk mkb-klanten. Creativiteit is hierbij essentieel; het gaat niet alleen om het bieden van hulp, maar ook om het verrassen met praktische oplossingen. Collega's in de samenstelpraktijk worden ondersteund doordat er werk uit handen genomen wordt en ze hen voorzien van fiscale expertise.

Wat het werken bij KRC Van Elderen zo aantrekkelijk maakt, is de ruimte en vrijheid die iemand krijgt om de functie zelf vorm te geven. Constant op zoek zijn naar nieuwe kansen, zowel voor jezelf als voor je klanten. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.